Vandaag, 1 juli 2022, is het precies vijf jaar geleden dat Watermill Tax & Legal van start is gegaan aan de Groenewoudsedijk 40 in Utrecht. De tijd vliegt. In deze korte blog kijken directeur Chris Dijkstra en advocaat Johan de Koning Gans kort terug op de afgelopen jaren.

Chris Dijkstra, directeur Watermill Tax & Legal

Vijf jaar geleden gingen we in Utrecht van start als nichekantoor gespecialiseerd ten aanzien van de DGA, vermogende particulieren en familiebedrijven. We hebben aandacht voor de ondernemer en zijn of haar persoonlijke situatie: dat is en was nu juist wat de ondernemer nodig heeft.

Velen hadden ons kantoor reeds gevonden en wilden nooit meer weg. Anderen sloten zich in latere jaren graag aan bij onze club. Een rode draad in de afgelopen jaren is dat fiscale wijzigingen zich in hoog tempo bleven voordoen. Wat is het mooi om daar met elkaar op in te spelen en steeds tijdig op voor te sorteren.

Vijf jaar met een geweldig mooi team, zowel juridisch als fiscaal, samenwerken om de ondernemer op koers te houden. En natuurlijk steeds te laveren tussen de fiscale kliffen door.

Het is erg leuk om deze mijlpaal te markeren, maar nog leuker om weer verder te gaan.

Johan de Koning Gans, advocaat Watermill Tax & Legal

Sinds 2019 hangen er ook toga’s in ons kantoor. Met twee advocaten en een juridisch medewerker kunnen we onze klanten ook juridisch optimaal bedienen. De afgelopen jaren heeft ons Legal-team geadviseerd bij veel bedrijfsovernames en commerciële contracten. Maar ook in procedures bij rechtbank of gerechtshof hebben zij onze klanten maximaal bijgestaan.

Samenwerking met ons Legal-team voorkomt overbodige verhalen en onnodige werkzaamheden. Wij staan voor snelle respons, maar vooral voor kwaliteit. Geen ingewikkelde verhalen, maar een efficiënte oplossing. We hopen ook de komende jaren weer in die behoefte te voorzien. Of dat nu voor de begeleiding van een overname is of voor het oplossen van een zakelijk conflict.

Chris Dijkstra