Over ons

 

Ons team

Graag stellen wij u voor aan het team van Watermill Tax & Legal. Echt kennismaken doet u natuurlijk niet via een foto. Neem daarom gerust contact met ons op.  We nemen graag de tijd voor u.

Chris Dijkstra

Directeur

Familiebedrijven en de daarbij betrokken personen hebben de bijzondere aandacht van Chris. De kennis die hij hier als wetenschapper van heeft, zet hij graag om naar een praktisch advies voor zijn relaties. Zijn motto is: deskundige aandacht zorgt voor groei en bloei.

Mail: cgdijkstra@watermill.nl

Stefan Muilwijk

Stefan Muilwijk

Belastingadviseur

Als belastingadviseur is Stefan op allerlei manieren actief: van het voorbereiden van een aangifte tot het uitzoeken van een fiscaal vraagstuk. Daarbij is Stefan met zijn economische achtergrond het rekenwonder van Watermill!

Mail: smuilwijk@watermill.nl 

Auke Dijkstra

Auke Dijkstra

Advocaat

Als advocaat ondernemingsrecht helpt Auke ondernemers bij bedrijfsovernames en – participaties, het opzetten en ontvlechten van samenwerkingen en het efficiënt oplossen van zakelijke conflicten.

Mail: adijkstra@watermill.nl

Roel de Jong

Roel de Jong

Belastingadviseur / Estate Planner

Bij het adviseren van vermogende particulieren en hun families op het gebied van (inter)nationale Estate Planning staan voor Roel de wensen van zijn cliënten voorop. Vervolgens zoekt hij de optimale juridische en fiscale oplossing.

Mail: rddejong@watermill.nl

Ismay de Ruiter

Ismay de Ruiter

Juridisch secretaresse

Ismay is juridisch secretaresse bij Watermill

Mail: ideruiter@watermill.nl

Sophianne van Garderen

Sophianne van Garderen

Fiscaal-juridisch medewerker

Sophianne is fiscaal-juridisch medewerker bij Watermill.

Mail: svangarderen@watermill.nl

 

Anna van den Hoek

Anna van den Hoek

Juridisch medewerker

Anna is juridisch medewerker bij Watermill

Mail: avandenhoek@watermill.nl

Paul Vissers

Senior belastingadviseur

Paul Vissers is senior belastingadviseur bij Watermill. Hij ziet het als een uitdaging om zijn liefde voor het fiscale vak te vertalen naar een persoonlijk en praktisch advies.

Mail: pvissers@watermill.nl

Aandacht voor uw vermogen

Vermogen trekt op allerlei manieren de aandacht. Het vraagt om uw eigen aandacht, als u bijvoorbeeld keuzes moet maken over de overdracht van het vermogen naar een volgende generatie. Ook overheden zijn bijzonder geïnteresseerd in uw vermogen. Zij willen dit doorgaans belasten. Vermogen trekt ook de aandacht van andere partijen, die u bijvoorbeeld mogelijkheden bieden om te beleggen. Verder trekt vermogen soms ook de aandacht van partijen die uw vermogen in kaart willen brengen, bijvoorbeeld in het kader van een publicatie.

Dit zijn nog maar enkele voorbeelden. U zult het direct herkennen. Wat u ook herkent, is dat al deze aandacht actie van uw kant vraagt. De aandacht van de overheid vraagt om een fiscaal gunstige structurering van uw vermogen. Beleggen of ondernemen vraagt om de juiste fiscale en juridische aanpak. En het vermijden van ongewenste aandacht kan wellicht door anonimisering. Al deze vragen kunnen een groot beslag leggen op uw tijd. Tijd die u wellicht liever besteedt aan dingen die u zelf kiest.

 

De juiste aandacht voor uw vermogen

Daarom gelooft Watermill Tax & Legal in de juiste aandacht voor uw vermogen. De juiste aandacht voor uw vermogen zorgt voor groei en bloei én geeft rust. Volgens ons moet de juiste aandacht voor vermogen in ieder geval voldoen aan een aantal kenmerken:

Onze aandacht voor uw vermogen is

professioneel

De ingewikkelde vraagstukken die vermogen met zich meebrengt, vragen om een professionele aanpak. Daarom hebben onze adviseurs een uitstekende opleiding en ervaring op hoog niveau. Verder scholen wij onze kennis voortdurend bij, wetgeving en marktomstandigheden staan namelijk nooit stil.

Onze aandacht voor uw vermogen

ontzorgt u

Uw vermogen brengt allerlei vragen en zorgen met zich mee. Het is daarom belangrijk dat uw adviseur u niet alleen maar met meer vragen opzadelt. Daarom denken onze adviseurs praktisch en to-the-point. Ook ontzorgen we u door u op allerlei gebieden van dienst te zijn: fiscaal, maar ook juridisch, financieel en administratief.

Onze aandacht voor uw vermogen is

persoonlijk

Vertrouwelijke, persoonlijke informatie deelt u niet met iedereen. En voor een goed advies is het van allergrootst belang dat iemand uw verhaal kent. Daarom staan wij voor persoonlijke aandacht. Een vaste adviseur waar u snel bij terecht kunt en die uw situatie kent, daar heeft u wat aan.

Onze aandacht voor uw vermogen is

veelzijdig

Vragen rondom uw vermogen manifesteren zich op allerlei gebieden. Daarom beperken wij ons niet tot één soort dienstverlening. Bij Watermill werken zowel advocaten als belastingadviseurs. Een integrale aanpak die rekening houdt met alle omstandigheden, daar gaat het om.

Vraagt uw vermogen ook zoveel aandacht dat het tijd is voor de juiste aandacht? Wij bieden die graag. Maak hieronder kennis met ons team of neem contact op. Wij maken tijd voor u.

Watermill Tax & Legal

N

Persoonlijke aandacht

N

Belastingadviseurs én juristen

N

Praktische oplossingen

Hulp nodig?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

Bel ons

030-3074910

Bezoekadres

Groenewoudsedijk 40
3528 BK Utrecht

E-mail

info@watermill.nl

Kennisbank

Vind antwoorden op verschillende onderwerpen