Over ons

Welkom bij Watermill! We stellen ons graag aan u voor. Op deze pagina vertellen we u het verhaal van Watermill en maakt u kennis met onze medewerkers.

Aandacht voor uw vermogen

Vermogen trekt op allerlei manieren de aandacht. Het vraagt om uw eigen aandacht, als u bijvoorbeeld keuzes moet maken over de overdracht van het vermogen naar een volgende generatie. Ook overheden zijn bijzonder geïnteresseerd in uw vermogen. Zij willen dit doorgaans belasten. Vermogen trekt ook de aandacht van andere partijen, die u bijvoorbeeld mogelijkheden bieden om te beleggen. Verder trekt vermogen soms ook de aandacht van partijen die uw vermogen in kaart willen brengen, bijvoorbeeld in het kader van een publicatie.

Dit zijn nog maar enkele voorbeelden. U zult het direct herkennen. Wat u ook herkent, is dat al deze aandacht actie van uw kant vraagt. De aandacht van de overheid vraagt om een fiscaal gunstige structurering van uw vermogen. Beleggen of ondernemen vraagt om de juiste fiscale en juridische aanpak. En het vermijden van ongewenste aandacht kan wellicht door anonimisering. Al deze vragen kunnen een groot beslag leggen op uw tijd. Tijd die u wellicht liever besteedt aan dingen die u kiest. Of dat nu uw (familie)bedrijf, golf met uw kinderen of allebei is.

 

De juiste aandacht voor uw vermogen

Daarom gelooft Watermill Tax & Advisory in de juiste aandacht voor uw vermogen. De juiste aandacht voor uw vermogen zorgt voor groei en bloei én geeft rust. Volgens ons moet de juiste aandacht voor vermogen in ieder geval voldoen aan een aantal kenmerken:

Onze aandacht voor uw vermogen is professioneel

De ingewikkelde vraagstukken die vermogen met zich meebrengt, vragen om een professionele aanpak. Daarom hebben onze adviseurs een uitstekende opleiding en ervaring op hoog niveau. Verder scholen wij onze kennis voortdurend bij, wetgeving en marktomstandigheden staan namelijk nooit stil.

Onze aandacht voor uw vermogen ontzorgt u

Uw vermogen brengt allerlei vragen en zorgen met zich mee. Het is daarom belangrijk dat uw adviseur u niet alleen maar met meer vragen opzadelt. Daarom denken onze adviseurs praktisch en to-the-point. Ook ontzorgen we u door u op allerlei gebieden van dienst te zijn: fiscaal, maar ook juridisch, financieel en administratief.

Onze aandacht voor uw vermogen is persoonlijk

Vertrouwelijke, persoonlijke informatie deelt u niet met iedereen. En voor een goed advies is het van allergrootst belang dat iemand uw verhaal kent. Daarom staan wij voor persoonlijke aandacht. Een vaste adviseur waar u snel bij terecht kunt en die uw situatie kent, daar heeft u wat aan.

Onze aandacht voor uw vermogen is veelzijdig

Vragen rondom uw vermogen manifesteren zich op allerlei gebieden. Daarom beperken wij ons niet tot één soort dienstverlening. Wij geven uw vermogen aandacht op financieel, fiscaal en juridisch terrein. Een adviseur met verschillende academische opleidingen is bij ons dan ook geen uitzondering. Een integrale aanpak die rekening houdt met alle omstandigheden, daar gaat het om.

Vraagt uw vermogen ook zoveel aandacht dat het tijd is voor de juiste aandacht? Wij bieden die graag. Maak hieronder kennis met ons team of neem contact op. Wij maken tijd voor u.

Ons team

Graag stellen wij u voor aan het team van Watermill Tax & Advisory.  Wij begrijpen dat het voor u belangrijk is om te weten met wie u te maken heeft. De belangen zijn namelijk groot. Natuurlijk is er de financiële kant, een goed advies is van groot belang voor uw vermogen, maar daarnaast vertrouwt u uw adviseurs veel persoonlijke en vertrouwelijke informatie toe. Die is vaak nodig voor een passend advies. Een goede reden om op deze pagina een eerste kennismaking met ons team aan te bieden. Ook zijn we gewoon trots op ons zorgvuldig samengestelde team. De expertise van onze werknemers vormt namelijk het bestaansrecht van Watermill Tax & Advisory. Onze werknemers zijn niet de eerste de beste. Naast een prettige persoonlijkheid, verwachten we iets onderscheidends van onze medewerkers. Dat uit zich op allerlei manieren: een extra academische master, een proefschrift, een specialisatieopleiding of internationale werkervaring. Vaak zelfs gecombineerd. Niet omdat ze daarmee een langer of indrukwekkender curriculum vitae hebben, maar omdat ze u daarmee beter van dienst kunnen zijn.

Echt kennismaken doet u natuurlijk niet via een foto. Neem daarom gerust contact met ons op.  We nemen graag de tijd voor u.

Chris Dijkstra

Directeur

Familiebedrijven en de daarbij betrokken personen hebben de bijzondere aandacht van Chris. De kennis die hij hier als wetenschapper van heeft, zet hij graag om naar een praktisch advies voor zijn relaties. Zijn motto is: deskundige aandacht zorgt voor groei en bloei.

Mail: cgdijkstra@watermill.nl

Elsbeth van den Brink

Office manager

Ontzorgen, dat omschrijft niet alleen kernachtig het werk van Watermill, maar ook dat van Elsbeth. Haar ondersteuning zorgt ervoor dat zowel u als wij geen kostbare tijd verliezen.

Mail: evandenbrink@watermill.nl

Auke Dijkstra

Jurist

Als ondernemer loopt u tegen allerlei juridische kwesties aan. Auke begeleidt u hierbij.

Mail: adijkstra@watermill.nl

Rogier Pak

Senior estate planner

Bij het adviseren van vermogende particulieren en hun families op het gebied van (inter)nationale estate planning staan voor Rogier de wensen van zijn cliënten voorop. Vervolgens zoekt hij de optimale juridische en fiscale oplossing.

Mail: rpak@watermill.nl

Kristy Meijer

Fiscaal medewerker

Als fiscaal medewerker is Kristy op allerlei manieren actief: van het voorbereiden van een aangifte tot het uitzoeken van een fiscaal vraagstuk.

Mail: kmeijer@watermill.nl

Paul Vissers

Senior belastingadviseur

Paul Vissers is senior belastingadviseur bij Watermill. Hij ziet het als een uitdaging om zijn liefde voor het fiscale vak te vertalen naar een persoonlijk en praktisch advies.

Mail: pvissers@watermill.nl

Dianne Elenbaas

Secretaresse

Dianne Elenbaas is secretaresse bij Watermill en zorgt ervoor dat ons team u sneller en beter van dienst kan zijn. 

Mail: delenbaas@watermill.nl

Gerlinde Dijkstra

Werkstudent fiscaal

Gerlinde Dijkstra is als werkstudent actief voor Watermill. Ze houdt zich bezig met ondersteunende werkzaamheden onder meer op het gebied van compliance.  

Mail: gldijkstra@watermill.nl

Werken bij Watermill?

Op dit moment hebben we ruimte voor een aantal nieuwe collega’s op verschillende niveau’s. Laat jouw curriculum vitae zien dat je graag wat éxtra doet? Kijk dan snel op onze vacaturepagina.

Laatste ontwikkelingen

 

Klantbijeenkomsten in Utrecht

Afgelopen maandag en woensdag hebben we onze relaties bijgepraat over de fiscale ontwikkelingen vanuit het regeerakkoord 2018 en de wijzigingen rondom de fiscale eenheid. Het waren leuke en gezellige meetings op ons nieuwe kantoor in Utrecht. Ondernemers, bedankt voor...

Lees meer

Watermill Tax & Legal

N

Persoonlijke aandacht

N

Belastingadviseurs én juristen

N

Praktische oplossingen

Hulp nodig?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

Bel ons

030-3074910

Bezoekadres

Groenewoudsedijk 40
3528 BK Utrecht

Email

info@watermill.nl

Kennisbank

Vind antwoorden op verschillende onderwerpen