Legal

 

Moderne advocaten voor efficiënte oplossingen

Geen ingewikkelde verhalen, maar een efficiënte oplossing. Dat is waarom u een advocaat inschakelt. Of dat nu voor een overnamecontract is of voor het oplossen van een zakelijk conflict. Op die behoefte spelen onze advocaten in. 

U wilt hoge kwaliteit én korte lijntjes. Daar zijn wij van! Samenwerking met ons team voorkomt overbodige verhalen en onnodige werkzaamheden. Wij staan voor snelle respons, maar vooral voor kwaliteit.

Heeft u te maken met een juridische kwestie? Neem gerust contact op met onze advocaten. Onze ervaren advocaat ondernemingsrecht Auke Dijkstra geeft u graag vrijblijvend advies over de beste route naar een efficiënte oplossing.

Oplossingsgerichte advocaten voor ondernemers

Watermill Tax & Legal adviseert vanuit Utrecht landelijk bedrijven en vermogende particulieren over fiscale en juridische vragen. Naast ondernemers behoren kerken, stichtingen en onderwijsinstellingen tot de doelgroep.

U kunt ons inschakelen bij:

Zakelijke conflicten

Watermill Legal wordt regelmatig ingeschakeld bij zakelijke conflicten. Dat varieert van ruzie tussen aandeelhouders of samenwerkingspartners tot conflicten met leveranciers, afnemers of personeel. Als het kan, lossen we conflicten buiten de rechtbank op. Maar vraagt de situatie om een procedure, dan gaan we tot het gaatje. De toga hangt klaar.

Bedrijfsovernames en participaties

Bij overnames en participaties voeren we due diligence onderzoek uit en vertalen we afspraken in slimme contracten. Groot voordeel daarbij is dat we fiscalisten in eigen huis hebben die over onze schouder meekijken.

Contracten en samenwerkingen

Een goed begin is het halve werk: daarom is het altijd belangrijk om gemaakte afspraken op een juiste manier vast te leggen. Wij maken leesbare contracten waarin alleen wordt vastgelegd wat nodig is. Contracten die uw belangen waarborgen: denk aan een escape bij een onverwacht faillissement van uw contractspartner.

Aansprakelijkheidskwesties

Waar gehakt wordt, vallen spaanders: het komt voor dat een onderneming, een bestuurder of een beroepsbeoefenaar aansprakelijk wordt gesteld. Bijvoorbeeld naar aanleiding van verrichte werkzaamheden. Wij bieden juridische begeleiding in aansprakelijkheidskwesties.

Ondernemers en bestuurders kunnen hun vraagstuk vrijblijvend voorleggen en krijgen dan een reële inschatting van hun positie. We maken vooraf duidelijke financiële afspraken en u krijgt bij ons het directe nummer van de advocaat, zodat we snel kunnen schakelen.  We gaan graag voor u aan de slag!

Onze aanpak

Bij het adviseren over samenwerkingen of overnames en het opstellen van contracten zijn wij dealgericht. Dat betekent dat we er samen met u alles aan doen om uw plan te laten slagen. We hebben oog voor de valkuilen, maar trappen niet onnodig op de rem. 

Bij een conflict hanteren we dezelfde praktische insteek: op zoek naar een efficiënte oplossing. Als het nodig is, gaan we naar de rechtbank om uw belangen veilig te stellen.

Auke Dijkstra

Wilt u vrijblijvend een juridische kwestie bespreken?

dr. mr. Auke Dijkstra
Advocaat

adijkstra@watermill.nl
030-3074910

Hulp nodig?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

Telefoon: 030-3074910
Mail: info@watermill.nl

Watermill Tax & Legal

N

Persoonlijke aandacht

N

Belastingadviseurs én juristen

N

Praktische oplossingen

Hulp nodig?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

Bel ons

030-3074910

Bezoekadres

Groenewoudsedijk 40
3528 BK Utrecht

E-mail

info@watermill.nl

Kennisbank

Vind antwoorden op verschillende onderwerpen