Legal

 

Moderne advocaten voor efficiënte oplossingen

Geen ingewikkelde verhalen, maar een efficiënte oplossing. Dat is waarom u een advocaat inschakelt. Of dat nu voor een overnamecontract is of voor het oplossen van een zakelijk conflict. Op die behoefte spelen onze advocaten in. 

U wilt hoge kwaliteit én korte lijntjes. Daar zijn wij van! Samenwerking met ons team voorkomt overbodige verhalen en onnodige werkzaamheden. Wij staan voor snelle respons, maar vooral voor kwaliteit.

Heeft u te maken met een juridische kwestie? Neem gerust contact op met onze advocaten. Onze ervaren advocaat ondernemingsrecht Johan de Koning Gans geeft u graag vrijblijvend advies over de beste route naar een efficiënte oplossing.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Slimme contracten

Watermill Legal is er voor slimme contracten. Leesbare contracten waarin alleen wordt vastgelegd wat nodig is. Contracten die uw belangen waarborgen: denk aan een escape bij een onverwacht faillissement van uw contractspartner.

Zakelijke conflicten

Watermill Legal is er ook als het misgaat en er een conflict ontstaat. Als het kan, lossen we conflicten buiten de rechtbank op. Maar vraagt de situatie om een procedure, dan gaan we tot het gaatje. De toga hangt klaar.

De voordelen van de advocaten van Watermill op een rij:

  • Gespecialiseerd in ondernemingsrecht: de juiste ervaring voor uw probleem;
  • Korte lijntjes: snel en persoonlijk contact;
  • Duidelijke communicatie: heldere taal en transparant over de kosten.

Onze aanpak

Bij het adviseren over samenwerkingen of overnames en het opstellen van contracten zijn wij dealgericht. Dat betekent dat we er samen met u alles aan doen om uw plan te laten slagen. We hebben oog voor de valkuilen, maar trappen niet onnodig op de rem. 

Bij een conflict hanteren we dezelfde praktische insteek: op zoek naar een efficiënte oplossing. Als het nodig is, gaan we naar de rechtbank om uw belangen veilig te stellen.

Wilt u vrijblijvend een juridische kwestie bespreken?

mr. Johan de Koning Gans
Advocaat

jdekoninggans@watermill.nl
030-3074910

Hulp nodig?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

Telefoon: 030-3074910
Mail: info@watermill.nl

Watermill Tax & Legal

N

Persoonlijke aandacht

N

Belastingadviseurs én juristen

N

Praktische oplossingen

Hulp nodig?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

Bel ons

030-3074910

Bezoekadres

Groenewoudsedijk 40
3528 BK Utrecht

E-mail

info@watermill.nl

Kennisbank

Vind antwoorden op verschillende onderwerpen