Herstructurering en faillissement

Een faillissement, dat is schrikken. Als u zelf met uw onderneming in die situatie terechtkomt, maar ook als een partner/leverancier in zwaar weer terechtkomt. Tijdig en op de juiste wijze handelen is nodig om zo goed mogelijk uit deze situatie te komen. Vaak is er met de juiste aanpak meer mogelijk dan u denkt en kan veel schade worden voorkomen.

Onze juristen en belastingadviseurs hebben veel ervaring met het begeleiden van ondernemingen die met herstructureringen of faillissementen te maken krijgen. We gaan samen met u aan de slag om de situatie tot een zo goed mogelijk eind te brengen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Herstructureringen

Als een onderdeel van uw concern slecht presteert, kan het vanuit fiscaal of juridisch oogpunt handig zijn om te herstructureren. Herstructurering is een technisch proces: fiscaal moet het kloppen, maar ook ten aanzien van bijvoorbeeld personeel moet de juiste route bewandeld worden.

Zaken doen met ondernemingen in zwaar weer

Het is altijd vervelend als een vaste relatie in zwaar weer terechtkomt. Natuurlijk voor de partij zelf, maar ook voor u. Wat als u al geleverd heeft, maar nog geen betaling heeft ontvangen? In sommige gevallen wilt u blijven leveren, maar het risico op wanbetaling zoveel mogelijk voorkomen.

(Aankomend) faillissement van uw onderneming

Bij een aankomend faillissement in uw onderneming hopen de problemen zich vaak op. Het is belangrijk om de juiste maatregelen te nemen om rust terug te brengen en schade te beperken.

Onze aanpak

In stressvolle tijden het hoofd koel houden en de juiste maatregelen nemen. Daar helpen we u graag bij. Onze ruime ervaring met herstructureringen en faillissementen zorgt ervoor dat we weten welke route in uw situatie het meest geschikt is.

Auke Dijkstra

Laat mij eens met u meedenken

dr. mr. Auke Dijkstra
Advocaat
adijkstra@watermill.nl

Hulp nodig?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

Telefoon: 030-3074910
Mail: info@watermill.nl

Watermill Tax & Legal

N

Persoonlijke aandacht

N

Belastingadviseurs én juristen

N

Praktische oplossingen

Hulp nodig?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

Bel ons

030-3074910

Bezoekadres

Groenewoudsedijk 40
3528 BK Utrecht

E-mail

info@watermill.nl

Kennisbank

Vind antwoorden op verschillende onderwerpen