Zoek jij een nieuwe uitdaging als advocaat ondernemingsrecht?

Dan zoeken we jou bij Watermill. Wij werken voor vermogende particulieren, (familie)bedrijven en vastgoedontwikkelaars. Een doelgroep die persoonlijk contact waardeert en verwacht dat we betrokken adviseren. Als advocaat ondernemingsrecht en zakelijke conflicten ben jij de juridische ’trusted advisor’ van onze klanten.

 

Enthousiast? We maken graag kennis met je

 

Neem contact op met
mr. dr. C.G. (Chris) Dijkstra

 

Advocaat ondernemingsrecht en zakelijke conflicten

Als advocaat ondernemingsrecht bij Watermill Tax & Legal werk je voor vermogende particulieren, bekende (familie)bedrijven en vastgoedontwikkelaars aan uitdagende zaken in het brede ondernemingsrecht. Denk aan kwesties rondom bestuurders- en beroepsaansprakelijkheid, geschillen tussen aandeelhouders, overnamegeschillen en conflicten naar aanleiding van commerciële contracten of geleverde producten. Daarnaast komen ook vragen rondom arbeidsrecht, vastgoed (koop/huur) en incasso regelmatig aan bod.

Naast adviseren en procederen over geschillen, bestaat een belangrijk deel van de praktijk uit het begeleiden van bedrijfsovernames en het adviseren over ondernemingsrecht, contracten en samenwerkingen. Op dit moment zijn we op zoek naar iemand die in ieder geval ervaring heeft in de procespraktijk, maar het is goed mogelijk om dat desgewenst te combineren met de transactiepraktijk. We gaan daarover graag met je in gesprek.

Waarom bij Watermill?

De arbeidsmarkt voor ondernemingsrechtadvocaten is goed: je kunt bij allerlei kantoren aan de slag. Uiteraard krijg je ook bij ons uitstekende arbeidsvoorwaarden, daar komen we vast wel uit. Het is vooral belangrijk dat je gelukkig wordt van je werk(omgeving) en dat je werk te combineren is met de rest van je leven. We vertellen je daarom graag wat meer over de voordelen van werken als advocaat bij Watermill:

  • Veel flexibiliteit, waardoor deze baan goed te combineren is met bijvoorbeeld een gezin of nevenfunctie;
  • Ruimte om eigen accenten te leggen in de praktijk en daarop door te ontwikkelen;
  • Een mooi klantenpakket als basis voor de verdere uitbouw van de juridische praktijk;
  • De combinatie met de fiscale praktijk geeft een leuke dynamiek (fiscalisten denken anders dan advocaten) en geeft inhoudelijk vaak een voorsprong: voor overleg over financiële of fiscale aspecten hoef je maar een deur verder te lopen;
  • Een klein en informeel team met een prettige werksfeer, waarin je jezelf kunt zijn.

Gewenst profiel

Jij bent een advocaat met minimaal drie jaar relevante werkervaring. Je levert graag kwaliteit, maar bent ook in staat om snel te schakelen en knopen door te hakken. Je hebt het vermogen om zelfstandig op te treden als adviseur voor de ondernemer: dat gaat verder dan het maken van een mooi processtuk! Je hebt er plezier in om mee te bouwen aan de uitbouw van de praktijk, waarvoor door het bestaande netwerk van kantoor al een mooie basis ligt, en de versterking van het inhoudelijk profiel.

Er is veel ruimte om de functie in te vullen zodat deze goed bij jouw situatie en voorkeuren aansluit. Neem daarom gerust contact op om hierover door te praten, ook als je profiel niet helemaal bij de vacature aansluit. We staan bijvoorbeeld ook open voor een parttime-advocaat. Kortom: we zijn benieuwd naar jouw ideeën over de invulling van deze rol!

Watermill: aandacht voor vermogen

Watermill begeleidt vermogende particulieren en hun (familie)bedrijven bij alle vraagstukken rondom hun onderneming en hun vermogen. Persoonlijk, specialistisch en praktisch zijn een aantal termen die kenmerkend zijn voor onze dienstverlening. Fiscale, financiële en juridische ontwikkelingen in binnen- en buitenland worden op de voet gevolgd en proactief met cliënten gedeeld. Vanuit ons kantoor in Utrecht adviseren we onder meer over beleggen, estate planning, vastgoed en ondernemen.

Wat bieden wij?

Je krijgt de kans om te werken in een omgeving waar vergaande diepgang en persoonlijke aandacht centraal staan om een persoonlijke en hoogstaande dienstverlening te kunnen bieden aan onze cliënten. Als adviseur sta je dicht bij ons unieke klantenbestand, dat bestaat uit vermogende particulieren en (familie)bedrijven. Daardoor zie je ook het resultaat van je werk.  Vanzelfsprekend horen hier uitstekende arbeidsvoorwaarden bij. Ons kantoor bevindt zich op een groene en centrale locatie in Utrecht.

Enthousiast? We maken graag kennis met je. Neem contact op met mr. dr. C.G. (Chris) Dijkstra.
Je kunt Chris bereiken via 030-3074910 of cgdijkstra@watermill.nl