Wil jij fiscaal adviseren over vermogensoverdracht?

Dan zoeken we jou bij Watermill. Wij werken voor vermogende particulieren en (familie)bedrijven. Een doelgroep die persoonlijk contact waardeert en verwacht dat we betrokken adviseren. Als fiscalist estate planning bij Watermill adviseer je ons veelzijdige klantenbestand, dat bestaat uit vermogende particulieren en bekende familiebedrijven, over vermogensoverdracht tijdens leven en bij overlijden.

 

Enthousiast? We maken graag kennis met je

 

Neem contact op met
mr. dr. C.G. (Chris) Dijkstra

 

Belastingadviseur Estate Planning

Als belastingadviseur Estate Planning adviseer je onze cliënten over het structureren van hun vermogen en de overdracht daarvan aan de volgende generatie, tijdens leven en bij overlijden. Je bespreekt de wensen van de klant, maakt een plan en begeleidt de uitvoering. Daarbij werk je samen met specialisten en junior-collega’s uit ons team, maar ook met externe relaties zoals notarissen en banken.

Gewenst profiel

  • Afgeronde wo-studie Fiscaal Recht of Fiscale Economie
  • Afgeronde NOB-opleiding
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring

Waarom bij Watermill?

Als Estate Planner kun je bij allerlei kantoren aan de slag. Uiteraard krijg je ook bij ons uitstekende arbeidsvoorwaarden, daar komen we vast wel uit. Het is vooral belangrijk dat je gelukkig wordt van je werk(omgeving). We vertellen je daarom graag wat meer over de voordelen van werken bij Watermill als Estate Planner:

  • Uitdagend klantenpakket met vermogende particulieren en (eigenaren van) bekende familiebedrijven, waardoor je vakinhoudelijk de diepte in kunt;
  • Veel flexibiliteit, waardoor deze baan goed te combineren is met bijvoorbeeld een gezin of nevenfunctie;
  • Ruime deskundigheid in huis op dit terrein, waardoor er naast eigen verantwoordelijkheid ook ruimte is om te overleggen en verdiepen;
  • Een klein en informeel team met een prettige werksfeer.

Er is veel ruimte om de functie in te vullen zodat deze goed bij jouw situatie en voorkeuren aansluit. Neem daarom gerust contact op om hierover door te praten, ook als je profiel niet helemaal bij de vacature aansluit.

Watermill: aandacht voor vermogen

Watermill begeleidt vermogende particulieren en hun (familie)bedrijven bij alle vraagstukken rondom hun onderneming en hun vermogen. Persoonlijk, specialistisch en praktisch zijn een aantal termen die kenmerkend zijn voor onze dienstverlening. Fiscale, financiële en juridische ontwikkelingen in binnen- en buitenland worden op de voet gevolgd en proactief met cliënten gedeeld. Vanuit ons kantoor in Utrecht adviseren we onder meer over beleggen, estate planning, vastgoed en ondernemen.

Wat bieden wij?

Je krijgt de kans om te werken in een omgeving waar vergaande diepgang en persoonlijke aandacht centraal staan om een persoonlijke en hoogstaande dienstverlening te kunnen bieden aan onze cliënten. Als adviseur sta je dicht bij ons unieke klantenbestand, dat bestaat uit vermogende particulieren en (familie)bedrijven. Daardoor zie je ook het resultaat van je werk.  Vanzelfsprekend horen hier uitstekende arbeidsvoorwaarden bij. Ons kantoor bevindt zich op een groene en centrale locatie in Utrecht.

Enthousiast? We maken graag kennis met je. Neem contact op met mr. dr. C.G. (Chris) Dijkstra.
Je kunt Chris bereiken via 030-3074910 of cgdijkstra@watermill.nl