Wil jij de volgende stap zetten in je ontwikkeling?

Als werkstudent bij Watermill Tax & Legal draag je bij aan de advisering van vermogende particulieren en familiebedrijven op fiscaal gebied. Klinkt jou dat als muziek in de oren? Lees dan snel verder over deze uitdagende functie.

 

Enthousiast? We maken graag kennis met je

 

Neem contact op met
mr. dr. C.G. (Chris) Dijkstra

 

Fiscaal werkstudent private cliënt desk

Wil jij bijdragen aan de fiscale advisering van vermogende particulieren en (familie)bedrijven? Watermill biedt je de mogelijkheid om tijdens je studie als werkstudent ervaring op te doen. Als werkstudent bij Watermill ben je bijvoorbeeld bezig met:

  • Het voorbereiden van fiscale adviezen op alle gebieden die de familie of de onderneming raken
  • Het onderhouden van contact met cliënten, de Belastingdienst en betrokken collega’s
  • Het verzorgen van fiscale aangiften
  • Het leveren van een bijdrage aan de kennisontwikkeling binnen kantoor, bijvoorbeeld door vaktechnisch overleg

Pas jij in het team van Watermill?

Om in het team van Watermill te passen, moet je net wat anders zijn dan de rest. Daarom hebben we maar twee basiseisen:

  • Eindfase (vanaf 3e jaar) van je universitaire studie Fiscaal Recht of Fiscale Economie
  • Minimaal twee dagen per week beschikbaar

Natuurlijk heb jij veel meer te bieden dan alleen dat. Overtuig jij ons met een extra studie, je nevenactiviteiten óf toch met je vloeiende beheersing van een derde taal? We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Watermill: aandacht voor vermogen

Watermill begeleidt vermogende particulieren en hun (familie)bedrijven bij alle vraagstukken rondom hun onderneming en hun vermogen. Persoonlijk, specialistisch en praktisch zijn een aantal termen die kenmerkend zijn voor onze dienstverlening. Fiscale, financiële en juridische ontwikkelingen in binnen- en buitenland worden op de voet gevolgd en proactief met cliënten gedeeld. Vanuit ons kantoor in Utrecht adviseren we onder meer over beleggen, estate planning, vastgoed en ondernemen.

Wat bieden wij?

Je krijgt de kans om te werken in een omgeving waar vergaande diepgang en persoonlijke aandacht centraal staan om een persoonlijke en hoogstaande dienstverlening te kunnen bieden aan onze cliënten. Als adviseur sta je dicht bij ons unieke klantenbestand, dat bestaat uit vermogende particulieren en (familie)bedrijven. Daardoor kun je het juiste advies geven en zie je ook het resultaat van je werk. Vanzelfsprekend horen hier uitstekende arbeidsvoorwaarden bij. Ons kantoor bevindt zich op een groene en centrale locatie in Utrecht.

Enthousiast? We maken graag kennis met je. Neem contact op met mr. dr. C.G. (Chris) Dijkstra.
Je kunt Chris bereiken via 06-11003868 of cgdijkstra@watermill.nl