Ben jij een breed inzetbare Office Manager?

Dan zoeken we jou bij Watermill. Wij werken voor vermogende particulieren en (familie)bedrijven. Een doelgroep die persoonlijk contact waardeert en verwacht dat we betrokken adviseren. Watermill is op zoek naar een Office Manager die onze organisatie en family office-klanten administratief en organisatorisch ondersteunt.

 

Enthousiast? We maken graag kennis met je

 

Neem contact op met
mr. dr. C.G. (Chris) Dijkstra

 

Office manager (3-5 dagen)

Jouw rol omvat:

  • Afhandelen van inkomende en uitgaande communicatie (telefoon, e-mail, post)
  • Administratieve ondersteuning (facturering, verzorgen van betalingen, opstellen van financiële overzichten)
  • Agenderen, voorbereiden en notuleren van besprekingen en vergaderingen
  • Uitwerken van memo’s, brieven, verslagen en rapporten
  • Fungeren als aanspreekpunt, zowel intern als extern
  • Dossierbeheer

Dit lijstje is natuurlijk niet uitputtend. Jij signaleert zelf andere zaken die moeten gebeuren en pakt die ook voortvarend op.

Jij bent:

Je beschikt over een relevante opleiding (mbo niveau 4/hbo). Daarnaast heb je een aantal jaar werkervaring, bijvoorbeeld in de rol van secretaresse. Belangrijker nog is dat je jezelf herkent in de volgende kernwoorden: aanpakker, organisatietalent, representatief, tactvol, zelfstandig, enthousiast en gestructureerd.

Omvang: 3-5 dagen per week, in overleg te bepalen.

 

 

Watermill: aandacht voor vermogen

Watermill begeleidt vermogende particulieren en hun (familie)bedrijven bij alle vraagstukken rondom hun onderneming en hun vermogen. Persoonlijk, specialistisch en praktisch zijn een aantal termen die kenmerkend zijn voor onze dienstverlening. Fiscale, financiële en juridische ontwikkelingen in binnen- en buitenland worden op de voet gevolgd en proactief met cliënten gedeeld. Vanuit ons kantoor in Utrecht adviseren we onder meer over beleggen, estate planning, vastgoed en ondernemen.

Wat bieden wij?

Je krijgt de kans om te werken in een omgeving waar vergaande diepgang en persoonlijke aandacht centraal staan om een persoonlijke en hoogstaande dienstverlening te kunnen bieden aan onze cliënten. Als werkstudent krijg je de kans om volop mee te werken aan de dienstverlening voor ons unieke klantenbestand, dat bestaat uit vermogende particulieren en (familie)bedrijven. Daardoor zie je ook het resultaat van je werk.  Ons kantoor bevindt zich op een groene en centrale locatie in Utrecht.

Enthousiast? We maken graag kennis met je. Neem contact op met mr. dr. C.G. (Chris) Dijkstra.
Je kunt Chris bereiken via 030-3074910 of cgdijkstra@watermill.nl