Benieuwd naar de fiscale wereld buiten de collegebanken?

Dan zoeken we jou bij Watermill. Wij werken voor vermogende particulieren en (familie)bedrijven. Een doelgroep die persoonlijk contact waardeert en verwacht dat we betrokken adviseren. Watermill biedt jou de kans om al tijdens je studie als fiscaal werkstudent ervaring op te doen.

 

Enthousiast? We maken graag kennis met je

 

Neem contact op met
mr. dr. C.G. (Chris) Dijkstra

 

Werkstudent fiscaal

Je gaat bijvoorbeeld aan de slag met het voorbereiden van fiscale adviezen en het verzorgen van fiscale aangiften. Maar je krijgt ook je verantwoordelijkheid bij alles daaromheen: van contact met de klant of de Belastingdienst tot een presentatie bij het vaktechnisch overleg. Daarbij is er alle ruimte om te ontdekken wat jij leuk vindt en om je werk daarop aan te passen.

Je komt te werken vanuit ons kantoor op een groene en centrale locatie in Utrecht (goed bereikbaar met het openbaar vervoer).  Zit jij in de eindfase (vanaf B3) van je universitaire studie Fiscaal Recht of Fiscale Economie en ben je minimaal twee dagen per week beschikbaar? We zien je sollicitatie graag tegemoet.

 

 

Watermill: aandacht voor vermogen

Watermill begeleidt vermogende particulieren en hun (familie)bedrijven bij alle vraagstukken rondom hun onderneming en hun vermogen. Persoonlijk, specialistisch en praktisch zijn een aantal termen die kenmerkend zijn voor onze dienstverlening. Fiscale, financiële en juridische ontwikkelingen in binnen- en buitenland worden op de voet gevolgd en proactief met cliënten gedeeld. Vanuit ons kantoor in Utrecht adviseren we onder meer over beleggen, estate planning, vastgoed en ondernemen.

Wat bieden wij?

Je krijgt de kans om te werken in een omgeving waar vergaande diepgang en persoonlijke aandacht centraal staan om een persoonlijke en hoogstaande dienstverlening te kunnen bieden aan onze cliënten. Als werkstudent krijg je de kans om volop mee te werken aan de dienstverlening voor ons unieke klantenbestand, dat bestaat uit vermogende particulieren en (familie)bedrijven. Daardoor zie je ook het resultaat van je werk.  Ons kantoor bevindt zich op een groene en centrale locatie in Utrecht.

Enthousiast? We maken graag kennis met je. Neem contact op met mr. dr. C.G. (Chris) Dijkstra.
Je kunt Chris bereiken via 030-3074910 of cgdijkstra@watermill.nl