Fiscaal advies

 

Elke ondernemer heeft dagelijks te maken met belastingen. Voor de meeste ondernemers zijn deze vragen niet de reden waarom ze zijn gaan ondernemen. Maar het hoort er wel bij en de juiste keuzes kunnen het verschil maken tussen winst of verlies.

Maakt u wel voldoende gebruik van de fiscale regelingen die er zijn? Dat is een vraag die u uzelf als ondernemer continu moet stellen. Denk bijvoorbeeld aan de innovatiebox, maar ook aan herstructureringsmogelijkheden om meer te kunnen afschrijven. Wanneer dient er winst te worden genomen en hoe gaan we om met buitenlandse activiteiten? Kunnen verliezen van andere vennootschappen worden benut? En welke extra afschrijvingsmogelijkheden heb ik voor specifieke investeringen? Er is veel om te noemen. Wij rijden mee op de trein van uw onderneming en zorgen dat tijdig het juiste wissel wordt omgezet.

Onze aanpak

Als fiscaal adviseur is het belangrijk om nauw betrokken te blijven bij uw onderneming. Wij plannen periodiek een afspraak met onze klanten, zodat we op de hoogte blijven van de business en tijdig kunnen schakelen. Wij gaan voor praktische oplossingen, waardoor uw onderneming blijft draaien als een trein.

Laat mij eens met u meedenken

mr. dr. Chris Dijkstra
Directeur
cgdijkstra@watermill.nl

Hulp nodig?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

Telefoon: 030-3074910
Mail: info@watermill.nl

Watermill Tax & Legal

N

Persoonlijke aandacht

N

Belastingadviseurs én juristen

N

Praktische oplossingen

Hulp nodig?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

Bel ons

030-3074910

Bezoekadres

Groenewoudsedijk 40
3528 BK Utrecht

E-mail

info@watermill.nl

Kennisbank

Vind antwoorden op verschillende onderwerpen