Private equity

In onze praktijk adviseren we veel vermogende particulieren. Vaak investeren zij een deel van hun vermogen in andere ondernemingen. Dit vermogen wordt ook wel private equity genoemd. Er zijn allerlei varianten mogelijk: investeringen in start-ups of het verschaffen van kapitaal aan een bestaand bedrijf om verdere groei mogelijk te maken.

Als u uw vermogen hiervoor gebruikt, heeft u te maken met heel specifieke vragen. Het is van belang om een structuur te creëren die fiscaal en juridisch optimaal is. Ook is het belangrijk om in de contracten over de investering de juiste waarborgen in te bouwen om grip te houden op uw vermogen en risico`s te beperken.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Advies over structuur

Als u investeert in een ander bedrijf is het vanuit het oogpunt van fiscale en juridische optimalisatie belangrijk om goed na te denken over de structuur. Onze belastingadviseurs en juristen hebben hier ruime ervaring mee en denken graag met u mee.

Opstellen en beoordelen van private equity-contracten

Bij een investering in een ander bedrijf komt heel wat `papierwerk` kijken. Het is erg belangrijk dat u deze contracten op orde heeft. Daarin kunt u namelijk belangrijke afspraken maken, die ervoor kunnen zorgen dat u grip houdt op uw vermogen.

Onze aanpak

Als u een investering in een ander bedrijf wilt realiseren, wilt u dat de deal snel tot stand komt. Onze aanpak kenmerkt zich door een combinatie van snelheid en zorgvuldigheid. Door onze ervaring weten we hoe het proces gaat en wat de aandachtspunten zijn. Daardoor kunnen we u snel en goed van dienst zijn.

Laat mij eens met u meedenken

mr. dr. Chris Dijkstra
Directeur
cgdijkstra@watermill.nl

Hulp nodig?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

Telefoon: 030-3074910
Mail: info@watermill.nl

Watermill Tax & Legal

N

Persoonlijke aandacht

N

Belastingadviseurs én juristen

N

Praktische oplossingen

Hulp nodig?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

Bel ons

030-3074910

Bezoekadres

Groenewoudsedijk 40
3528 BK Utrecht

E-mail

info@watermill.nl

Kennisbank

Vind antwoorden op verschillende onderwerpen