Op zoek naar een uitdagende baan?

Wij zijn op zoek naar mensen die ons team kunnen versterken.
Bekijk vacaturesContact

Belastingadviseur (ervaren)

Ben je toe aan een volgende stap of een nieuwe uitdaging? Wij bieden je de kans om als ervaren belastingadviseur bij Watermill ons veelzijdige klantenbestand, dat bestaat uit vermogende particulieren en (familie)bedrijven, te adviseren over hun fiscale positie. 

Financieel-administratief medewerker

Heb je een mbo-4, havo of vwo opleiding (bijna) afgerond en 0-2 jaar ervaring? Ga aan de slag als financieel-administratief medewerker en draag bij aan de dienstverlening voor vermogende particulieren en (familie)bedrijven.

Werkstudent

Wil jij bijdragen aan de fiscale advisering van vermogende particulieren en (familie)bedrijven? Watermill Tax & Advisory biedt je de mogelijkheid om tijdens je studie als werkstudent ervaring op te doen.

Junior belastingadviseur

Wil jij je carrière een kickstart geven? Begin dan met het fiscaal adviseren van vermogende particulieren en (familie)bedrijven als junior belastingadviseur. Bij Watermill Tax & Advisory doe je vanaf je eerste werkdag helemaal mee!

Advocaat-medewerker

Jij weet als geen ander tegen welke juridische vraagstukken ondernemers aanlopen. Ook ons klantenbestand loopt tegen deze vragen aan. Bouw jij samen met ons onze juridische dienstverlening aan vermogende particulieren en (familie)bedrijven uit?

Geïnteresseerd?

Neem contact op met mr. dr. C.G. (Chris) Dijkstra via 06-11003868 of cgdijkstra@watermill.nl